Just Eat

"TIG came up with a fantastic design. The communal areas work very well and allow us flexible use of the space. The project was complicated and involved moving people around as areas were refurbished. TIG were not fazed by this and did everything they could to minimise disruption. They worked closely together with us and any issues that came up during the project were quickly identified and put right. TIG offer a professional, personalised service and I'd happily recommend them."

Michelle Weiss, Facilities Manager, Just Eat

TIG were delighted to collaborate with Just Eat, a famously fun and energetic company. And the brief for the project was just that. To create a flexible environment with a mixture of open plan and cellular offices, meeting suites and a central breakout area to bring people together. So we created a story through the office. An avenue runs right through the space, complete with stylised trees and swings. The meeting rooms range from the 'granny suite' to the more formal boardroom. The breakout areas provide places for their hard working team to relax over a game of ping pong, or even have a quick pint at their very own bar! A lively, fast paced design for an innovative and dynamic company.

SectorTechnology
Size40,000 sq ft
Time16 weeks
LocationBorehamwood
ProjectExpansion & Refurbishment

View full case study

twitter-v100a

 

Design & Build

 

Office fit out

 

 

Office relocation

 

Aftercare services