The GSMA

A place to engage, meet and create. A visually stimulating technological hub. A platform to facilitate The GSMA's new agile working culture. A truly stunning project... The GSMA needed to create a fully collaborative environment. The challenge was to create a space that could house anywhere between 200 and 600 employees without ever feeling too empty or too crowded. Technology was at the heart of this project. Spectacular wayfinding and creative acoustic solutions create a maze of breakout spaces and touch down zones encouraging communication and collaboration. A stunning space showcasing extraordinary technological solutions. A truly agile office space.

SectorTechnology
Size45,000 sq ft
Time16 weeks
LocationCity of London
ProjectRelocation

View full case study

twitter-v100a

 

Design & Build

 

Office fit out

 

 

Office relocation

 

Aftercare services